Prijs landelijke CASHBACK-actie valt in Sleeuwijk
Den Hollander Groenvoorziening uit Werkendam biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van den Hollander groenvoorziening en wint een bedrag van € 479,45. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd
Den Hollander Groenvoorziening is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Job Verheijden valt in de prijzen

Peter den Hollander, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Job Verheijden en zijn vrouw sluiten zich hier bij aan: ‘Peter attendeerde ons op de CASHBACK-actie. We kennen Peter al vele jaren en de samenwerking is fantastisch! We waren erg verrast toen we van TuinKeur te horen kregen dat we één van de prijswinnaars waren, dit had ik niet verwacht.’

De CASHBACK-actie gaat verder
Peter gaat verder: ‘Dit was de laatste maand van de CASHBACK-actie 2017, maar ook volgend tuinseizoen kunnen we de actie weer aanbieden. Recent is namelijk door TuinKeur besloten de actie in 2018 te herhalen. Met de actie wil TuinKeur, het keurmerk waar we bij zijn aangesloten, de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.
Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties of neem direct contact op met den Hollander Groenvoorziening via 06 22602364. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.

 

Diensten

 

Wij gebruiken alleen materialen van een goede kwaliteit zodat u langdurig plezier van uw tuin kunt hebben. We werken netjes, opruimen en bij vegen na een dag werk is gewoon bij ons. Zodat u zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden heeft.